Jachthut ’t Hijgend Hert

Familie & Groepsaccommodatie

Onze authentieke sfeervolle Jachthut ‘t Hijgend Hert is de perfecte locatie voor een weekend of midweek met familie, vrienden of collega’s. Het is een unieke (Finnhouse) woning geheel uit houten balken opgebouwd en beschikt over een verblijfsruimte van 140 m2 met een sfeervolle zithoek en loungebanken. Een echte Finnoven houtkachel geeft warmte en beleving aan de woonkamer. Een grote TV en Beamer zorgen voor het digitale vermaak.

Er is een tweede sfeervolle zithoek rondom een open haard op gas. Naast de woonkamer bevindt zich een gezellig Café met zithoek en een mooie houten bar met tapinstallatie, koelingen en koffie apparaten. De Café  ruimte ligt naast de keuken, dus alles dicht bij de hand.

Jachthut ‘t Hijgend Hert is geschikt voor 24 personen  heeft 8 slaapkamers en 4 badkamers, In het tuinhuis bevindt zich een extra slaapkamer met douche en toilet.

Op het grote buitenterrein van 7000 m2 bevindt zich een groot overdekt verwarmd (ca 29 graden) Zwembad, die bij mooi weer open geschoven kan worden. Het verwarmde zwembad kan het hele jaar gebruikt worden. Verder zijn er voldoende speelmogelijkheden voor kinderen zoals een tennistafel en een grote trampoline. 

Er zijn twee terrassen waarvan 1 overdekt met houtkachel. De Jachthut heeft een buitenkeuken met een echte Kamado Big Joe houtskool BBQ en waarin je ook heerlijke zelfgemaakte pizza’s kunt bakken.

Verder bevindt zich op het terrein een prachtige vijver en tuinhuis met terras. Voor de ontspanning vind je in het huis alle denkbare Wellness voorzieningen waaronder een Finse sauna, een Stoomsauna, een Zonnebank en een grote 10 persoons buiten Jacuzzi en natuurlijk het Zwembad  met golf fonteinen. Op loopafstand van Jachthut ‘t Hijgend Hert bevindt zich een klein meertje waar je met vergunning kunt vissen en roeien, een roeiboot is beschikbaar.

Er zijn mooie wandel mogelijkheden door en rondom het bos Moscou. Op loopafstand van de Jachthut zijn er sportvelden van de plaatselijk voetbal vereniging en een panna veld met kunstgras waar je mede gebruik van kunt maken als deze niet in gebruik zijn.

Er zijn ook volop mogelijkheden voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Een echte aanrader!

In Bergentheim (1 km) zijn diverse winkels waaronder een grote Plus supermarkt, Slagerij, Drogist, Slijterij, Fietsverhuur, In de omgeving vind je de eeuwenoude stadjes als Gramsbergen, Ootmarsum, en Bad Bentheim dl.Op 10 en km afstand bevindt zich attractiepark Slagharen en Plopsaland indoor bevindt zich op 15 km afstand.

Hardenberg ligt op 5 km afstand en beschikt over een mooi centrum met een ruim aanbod van Winkels en Horeca.

Wilt u op andere dagen boeken dan in de agenda vermeld staat neem dan contact met ons op via e-mail 

U kunt via onze eigen website boeken.