B&B

Jachthut ‘t Hijgend Hert is ook een prachtige Bed en Breakfast.De B&B is alleen beschikbaar tijdens midweken. En maximaal 2 weken voor de boekingsdatum.

U kunt hiervoor een aanvraag indienen via e-mail.

thijgendhert@hotmail.com

 

 

Zakelijke activiteiten

Wilt u met uw bedrijf een vergadering, seminar, training, of een teambuildingsdag organiseren dan is Jachthut ‘t Hijgend Hert hiervoor de perfecte locatie.

Dit kan ook allemaal in combinatie met een beurs bezoek aan de Evenementenhal Hardenberg. We hebben alles in huis om deze beurs dagen tot een succes te maken. We beschikken over een grote TV, Beamer, Wifi en hebben hiervoor een glasvezel aansluiting. Voor catering kan worden gezorgd. maar ook kunt u zelf met uw team alles bereiden in onze (buiten) keuken die van alle gemakken en apparaten is voorzien. U kunt met ongeveer 25 collega’s in het ‘t Hijgend Hert vergaderen en tot 20 personen kan er ook worden overnacht.

Voor de ontspanning van jouw team vind je in het huis alle denkbare wellness voorzieningen waaronder een Finse sauna, een stoomsauna, een zonnebank, een grote 10 persoons buiten jacuzzi en een groot overdekt verwarmd zwembad.

Op loopafstand vind je een klein meertje waar je kunt vissen en roeien, maar ook een Voetbalveld en een Panna veld, waar de buiten activiteiten kunnen plaatsvinden. De zakelijke activiteiten kunnen alleen van maandag tot en met vrijdag geboekt worden via een e-mail aanvraag.

thijgendhert@hotmail.com