Jachthut 't Hijgend Hert

Jachthut gelegen in Bergentheim

Jachthut ‘t Hijgend Hert is de perfecte locatie voor een week of weekend met vrienden, familie, of collega’s. De woning is een zeer uniek object geheel in Finn house stijl gebouwd en beschikt over een verblijfsruimte van 140 m2.

Een echte Finnoven houtkachel geeft warmte en beleving aan de woonkamer. Een grote TV en beamer zorgen voor het digitale vermaak. Er is een tweede sfeervolle zithoek rondom een open haard op gas. Naast de woonkamer bevindt zich een gezellige café ruimte met zithoek en een mooie houten bar met tapinstallatie, koelingen en koffie apparaten.

Jachthut ‘t Hijgend Hert is geschikt voor 20 personen en heeft 8 slaapkamers en 4 badkamers. Op het grote buitenterrein van 7000 m2 bevindt zich een groot overdekt verwarmd (ca 29 graden) zwembad, die bij mooi weer open geschoven kan worden. Het verwarmde zwembad kan het hele jaar gebruikt worden. Verder zijn er voldoende speelmogelijkheden voor kinderen zoals een tennistafel en een grote trampoline. Er zijn twee terrassen waarvan 1 overdekt met houtkachel.

De jachthut heeft een aparte buitenkeuken met een echte Kamado Big Joe houtskool BBQ en waarin je ook heerlijke eigengemaakte pizza’s kunt bakken. Verder bevindt zich op het terrein een prachtige vijver en tuinhuis met terras. Voor de ontspanning vind je in het huis alle denkbare wellness voorzieningen waaronder een Finse sauna, een stoomsauna, een zonnebank en een grote 10 persoons buiten jacuzzi en natuurlijk het zwembad met bubbels. Op loopafstand van Jachthut ‘t Hijgend Hert bevindt zich een klein meertje waar je met vergunning kunt vissen en roeien, een roeiboot is beschikbaar. Er zijn mooie wandelroutes door en rondom het bos Moscou. Op loopafstand van de Jachthut zijn er sportvelden van de plaatselijk voetbal vereniging en een panna veld met kunstgras waar je mede gebruik van kunt maken. met uitzonderingen van de zaterdagen.

Er zijn volop mogelijkheden voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Een echte aanrader! In de omgeving vind je de eeuwenoude stadjes als Gramsbergen, Ootmarsum, en Bad Bentheim, Op 10 en 15 km afstand bevindt zich Slagharen en Coevorden met het Attractiepark en Plopsaland indoor. Hardenberg ligt op 5 km afstand en beschikt over een mooi centrum met een ruim aanbod van winkels en Horeca. Wilt u op andere dagen boeken dan in de agenda vermeld staat neem dan contact met ons op via e-mail.

Mogelijkheden

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit proin condimentum.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit proin condimentum.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit proin condimentum.

Click Edit Button To Change This Text Lorem Ipsum Dolor